Det finns en hel del olika sätt att ta sig an vår huvudstad Stockholm. Får någon som aldrig varit här finns det onekligen en hel del att uppleva, men det gäller att sålla för det är svårt att hinna med hela Stockholm på bara en weekend.

Något som är A och O om man vill se Stockholm ifrån sin bästa sida är ju så klart boendet. För även om man kanske inte spenderar särskilt mycket tid just på hotellrummet, vill man ju så klart att det ska vara ljust och fräscht. Stockholms vandrarhem är ett bra exempel på hur man kan bo mycket fräscht och samtidigt spara lite till plånboken. Faktum är att vandrarhem är ett mycket bra alternativ för den som hellre vill lägga pengarna på shopping och andra sevärdheter. För utan pengar i plånboken är det svårt att ha roligt i en storstad, till och med i en sådan vacker stad som Stockholm.

Det gäller alltså att planerar sin resa mycket bra innan man ger sig iväg, men framförallt att man hittar ett bra och prisvärt boende som ligger relativt centralt. På sätt så behöver man inte oroar sig över andra detaljer, utan det är bara att slappna av och längta tills den dagen då man ska resa infinner sig.