Längtar du också efter miljöombyte? Lösningen är troligtvis närmare än du tror. Trots pandemirestriktionerna är det faktiskt möjligt att resa på ett ansvarsfullt sätt – och natursköna Stockholm är fortfarande ett hett och pulserande weekendalternativ.

sthlmEfter månader av restriktioner är det många som just nu törstar efter ett avbrott i vardagsmonotonin. Till all lycka kan du fortfarande ta in på hotell och unna dig att njuta av några lyxiga nätter i vacker miljö, på exempelvis https://www.elite.se/sv/hotell/ bjuds du alltid på en sofistikerad, men familjär atmosfär och arkitektur som tål att beundras.

Elite Hotels har flera spännande hotell runtom i Stockholm, från snabbväxande Hagastaden till det helt unika hotellet Elite Hotel Marina Tower i Saltsjökvarn, oavsett om du är på jakt efter shopping, nöjen (eller kanske bara att få andas ut en stund från familjen några dagar!) så hittar du garanterat ett som passar dina önskemål.

Stockholm kryllar dock av nöjen, så även om det kan vara nog så lockande att stanna på hotellrummet hela helgen ska du givetvis inte missa att ta för dig av vad huvudstaden har att erbjuda!

Vad du kan hitta på

Vackra Skansen är ett klassiskt utflyktsmål i Stockholm. Just nu kämpar Skansen för att överleva krisen, så varför inte kombinera nöje med nytta och göra ett besök? Bokar du rum på Elite Hotel Adlon på Vasagatan får du perfekt promenadavstånd.

Vad finns att se?

Fotografiska är ett innovativt mecka för den fotointresserade. Oavsett hur många gånger du besökt lokalen vid Stadsgårdskajen går det helt enkelt inte att få nog. Dessutom finns det alltid något nytt att upptäcka. En varm rekommendation är att inleda med Skansen på förmiddagen och avrunda eftermiddagen med att strosa runt i lugn och ro i Fotografiskas karaktäristiska lokaler.

Var du bör äta

En weekend tenderar att flyga iväg snabbt, så se till att avsluta den på ett värdigt sätt. Och vad passar väl bättre än att mota bort vintermörkret med en härlig stund afternoon tea? Stockholm erbjuder gott om ställen där du kan summera helgen samtidigt som du avnjuter te, champagne och läckra snittar. Ett hett tips är dock att kontrollera recensioner i förväg då standarden tenderar att variera rejält.

Sist men inte minst: Stockholm är en populär stad, så boka ditt boende så fort som möjligt när du bestämt dig för att åka. Trevlig resa!