Bostadsmarknaden är glödhet just nu och som köpare eller säljare vill du säkerligen skaffa dig ett så bra utgångsläge som möjligt. En kunnig mäklare med lokalkännedom kan öka värdet på din fastighet och hjälpa dig göra en högre vinst. Därför bör du tänka över ditt val av mäklare mycket noggrant.

Många vill idag bo i Stockholms innerstad på grund av dess många fördelar. Tillhör du skaran som ska köpa eller sälja din bostad? I så fall kan du med fördel vända dig till SkandiaMäklarna. Deras kompetenta medarbetare har stor kännedom om Stockholm och kan hjälpa dig till dina drömmars affär.

Välj en mäklare med lokalkännedom

När du ska köpa eller sälja drar du nytta av en mäklare som känner till området du är intresserad av. De vet vilka fördelar de ska sälja in gällande området och har bra kontakter. Så här hittar du alla SkandiaMäklarnas kontor så du vet vem du ska kontakta. Några platser som de har kontor på är:

  • Stockholm Södermalm
  • Stockholm Kungsholmen
  • Stockholm Östermalm
  • Stockholm Vasastan

En mäklare med lokalkännedom kan svara på alla frågor som en potentiell köpare kan tänkas ha. En barnfamilj kommer säkerligen ha frågor om vilka skolor och förskolor som finns i området. Det kan även vara aktuellt med lekplatser och andra aktiviteter för barn. En bra mäklare kan sälja in området och förklara vilka fördelar som finns. Denne kan även tipsa om butiker och andra intressanta platser i närområdet.

Välj en mäklare du känner dig trygg med

Om du ska sälja din bostad är det inte bara viktigt med en mäklare som har lokalkännedom. Det är också viktigt att personkemin stämmer och att du känner dig trygg med mäklaren och firman som helhet. Besök gärna mäklarhuset i förväg så du och mäklaren kan samtala om din bostad och du kan berätta om dina förväntningar och förhoppningar. Det råder som sagt hård konkurrens på bostadsmarknaden och du som säljare har ett bra utgångsläge om du ska sälja i Stockholms innerstad. Med rätt mäklare ser du till att du får ut högsta möjliga bud på den fastighet som ska säljas.