I Sverige har vi ett flertal bra resmål, men ingen når riktigt upp till Stockholm. Här finns verkligen allt. Är du sugen på att gå ut och festa med vänner så finns alla nattklubbar här för alla sorters olika människor. Detsamma gäller maten och att gå på restaurang. Här finns alla guldställen som bjuder på fantastisk cuisine. Här finns också nöjesfält för barnen, museum för familjen och globen för de större barnen.

Stockholm är fantastiskt och det är många som håller med, här finns det mesta som kan önskas och för den som reser hit så är valmöjligheterna många. En guidebok kanske tar upp en handfull av alla guldställen samtidigt som det finns en hel rad till med platser att besöka.  Tipset till den som ska komma och bo här på hotell är helt klart att boka hotell på hotellstockholmcentral.se för att hitta det optimala hotellet för just din vistelse. Är det läget, standarden, priset eller hotellfrukosten som lockar? Det finns som sagt gott om tips för den som inte känner till Stockholm så väl och beroende på hur det ser ut med intressen och liknande så kan det styra en del. Främst handlar tipsen om gamla stan, men ofta glöms Södermalm bort och det är minst lika viktigt att få se, BBC är bland annat en av de som hyllar Stockholm och här Södermalm:

För turisten som beger sig till Södermalm så tipsas det inte bara om hipp vintageshopping utan även om utsikten från Mariaberget. ”Monteliusvägen är en 416 meter lång promenad som börjar vid Kattgränd på västrasidan och slutar vid Skolgränd i öster. Längst vägen finns det mängder med utsiktsplatser, parkbänkar och bra picnicsställen”.(läs hela artikeln här)