Hur många gånger har vi inte känt avund när vi sett på film när människor reser och de har den perfekta resväskan och den perfekta packningen? Allt för många gången för att få oss att slita oss i håret när vi själva ska packa. För, hur vi än vrider och vänder på det så får vi inte alla saker och alla plagg vi vill ha med oss att lägga sig snyggt i resväskan. Hur bär dem sig åt kan en undra? Och är det på tiden att vi införskaffar i en vacuumpåse som suger ut all onödig luft? Ja, kanske.

Rulla, platta eller en stor resväska

Här: http://fyndiq.se/mode/vaskor-alla/ kan du hitta både stora resväskor till mindre ryggsäckar beroende på hur länge du ska vara borta och vad det är du ska göra. Men, tänk på att grunden är att ha en bra resväska. Andra bra tips är att rulla ihop dina kläder för att spara plats istället för att försöka vika dem snyggt och prydligt. Ja, vi vet. Det kanske låter knasigt men det funkat! Ge det ett försök i alla fall.

”Rullmetoden har fördelen att kläderna är lätta att hitta och ger ordning och reda i väskan. Utplattningsmetoden räddar strukna kläder något bättre.

Båda metoderna bygger på att skor helst placeras längs väskans väggar, gärna med strumpor inuti.” (läs mer)

Alla har vi våra tekniker. Men, det är även smart att tänka på att det ska finnas lite plats kvar om du vill shoppa något på din resa. För vem vill inte det. Och vill du ha mer tips och bra uppdateringar kan du alltid få bra fyndtips på https://twitter.com/fyndiqtipset. Trevlig resa!